Secretaresse rijksoverheid Den Haag

Jouw baanSnel kunnen schakelen, nauwkeurig werken en tegelijkertijd de rust bewaren op drukke momenten: als geen ander weet jij hoe je orde kunt houden op kantoor! Ben jij straks de rechterhand van de directie bij een belangrijke, maatschappelijk betrokken overheidsinstelling in het mooie Den Haag? Wil jij een parttime baan met een passend salaris? Lees dan verder!Manpower is voor een onderdeel van de rijksoverheid in Den Haag op zoek naar een secretaresse.Als secretaresse word je integraal onderdeel van het secretariaat. Je ondersteunt hierbij twee operations managers en houdt onder andere diverse planningen bij. Ook speel je een belangrijke rol in het procesmatig analyseren van meldingen van de Servicedesk. Als meldingen niet tijdig worden afgehandeld dan escaleer je dit richting de juiste mensen.Concreet ga jij je bezighouden met de volgende werkzaamheden:Opstellen en versturen van weekberichten met betrekking tot geplande werkzaamhedenVerzamelen van informatie en documenteren op de juiste locatiesOrganiseren van vergaderingen en notulerenBeheren van complexe agenda?sDit krijg jeBrutosalaris tussen? 15,53 en ? 20,25 per uurParttime baan van 32 uur per weekTijdelijke functieUitzendcontract via ManpowerGratis toegang tot het e-learning platform Studytube via ManpowerJouw werkplekJij gaat werken bij de Dienst Automatisering, dit onderdeel ondersteunt de Tweede Kamer als het aankomt op een soepel en professioneel verloop van de verantwoordelijkheden. Je wordt onderdeel van een organisatie van ruim duizend mensen, die dagelijks hun steentje bijdragen om zowel ambtelijk als ondersteunend personeel van de diverse fracties te helpen. In de vervolgstappen van het sollicitatieproces informeren wij jou verder over de afdeling en de verdere procedure.WerktijdenIn deze functie werk je 32 uur per week verspreid over vier werkdagen. Jouw vrije dag stem je in goed overleg af. Jouw profielMinimaal mbo 4 werk- en denkniveauTen minste een jaar werkervaring binnen een (semi)overheidsinstelling als secretaresse, management assistent, management ondersteuner or vergelijkbaarGoede beheersing van Microsoft Office pakket en de Engelse taal in woord en geschrift (in verband met verschillende systemen)Goede communicatieve vaardighedenBeschikbaarheid van minimaal 32 uur per weekBij voorkeur woon je in Den Haag, Delft, Rijswijk of omstreken.Wil jij werken voor de overheid? Solliciteer dan vandaag nog!Zo solliciteer jeOnline solliciteren via de buttonMaken van een selectievragenlijstManpower neemt contact op voor een telefonisch of live interviewMogelijk op sollicitatiegesprek bij de opdrachtgever

Lees hier meer…