Objectbeveiliger – G4S Beveiliging – The Hague

JobID = 1a0.07

Ben je een objectbeveiliger die als geen ander weethoe je omgaat met diversiteit in een internationale werkomgeving enheb je de ambitie om door te groeien? Reageer dan nu op dezevacature als objectbeveiliger bij het hoofdkantoor van Shell in DenHaag! Na een intensieve training on the job ga je aan de slag alszelfstandig objectbeveiliger. Je hebt een actieve en afwisselendebaan. Zo ben je het ene moment bezig met het lopen van een brand-en sluitronde om vervolgens een melding van de meldkamer af tehandelen omdat er een incident heeft plaats gevonden. Controle opde naleving van de bedrijfsregels maken ook deel uit van jouwgevarieerde en uitdagende takenpakket. Dit alles doe je met eenglimlach, zodat iedereen graag door jou wordt geholpen. Vanwege hetinternationale karakter beheers jij zowel Nederlands als ;Diploma’s | Certificaten | Overige Diploma Beveiliger 2 BeveiligerC certificaat / vakdiploma (pré). Zo niet geen probleem, dan leidenwij je op een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taalin woord en geschrift Maximale reisafstand van 50 kilometer DenHaag Salaris | Arbeidsvoorwaarden | Extra’s Een baan voor 34 uurper week op contract bij G4S met uitzicht op een vaste aanstellingStartsalaris tussen € en € bruto per periode afhankelijk vanleeftijd en ervaring Onregelmatigheidstoeslag boven op je basissalaris Doorgroeimogelijkheden naar de functie van internationaalmeldkamercentralist Het kosteloos en vrijblijvend volgen vandiverse trainingen en cursussen naar keuze Reiskostenvergoeding(100% op basis van OV) 24 vakantiedagen 38 uur Korting op eensportschoolabonnement om ervoor te zorgen dat jij fit blijft! Benjij aangenomen? En ken jij nog een kandidaat die een match is metG4S? Dan ontvang je een aanbrengbonus van 250,- euro netto!Contactinfo Mocht je toch nog vragen hebben? Bel of WhatsApp dannaar Jerome Prins (Recruiter) via . MEDIABLOCK 171 (WorkingConditions (USP’s))

Lees meer…