Engineer Mechanical/Electrical – Siemens – Yacht – Den Haag

JobID=3c0.25

Heb jij minimaal 4 jaar werkervaring als engineer, een brede technische (electrical/mechanisch) belangstelling en een ton doorzettingsvermogen? Dan ben jij de ideale kandidaat! Functieomschrijving Voor de organisatie ''Smart Infrastructure Distribution Systems'' binnen Siemens in Den Haag zijn wij op zoek naar een ervaren engineer (met kennis van mechanical/electrical). Als zogenaamde E-House engineer hou jij je bezig met modulaire verplaatsbare units (E-houses) met daarin laag- en middenspanningssystemen. Hierin ben je verantwoordelijk voor het basis ontwerp van deze modulaire unit die dient te voldoen aan de wettelijke eisen en de specificaties van de klant. De nadruk ligt hierbij op het afstemmen van technische interfaces met verschillende partijen en de fabriek rekening houdend met de commerciële impact. Voor deze functie is een brede technische belangstelling en doorzettingsvermogen een vereiste. Als engineer E-House ben je verantwoordelijk voor engineeringwerkzaamheden binnen kleine en grote projecten. De rol bestaat uit het zelf uitvoeren van engineering-werkzaamheden en dit afstemmen met klanten, leveranciers en collega engineers. Je komt te werken in een klein team onder de begeleiding van een lead engineer. Functie-eisen Wat zijn je verantwoordelijkheden? De nadruk zal liggen op realisatie van projecten en in minder mate op offertetrajecten. De korte doorlooptijden en hoge eisen van klanten zorgen voor veel dynamiek tijdens de realisatie van de projecten. Wat heb je nodig om voor deze functie in aanmerking te komen? Afgeronde HTS (Werktuigbouwkunde / Industrieel Ontwerpen / Elektro) opleiding met minimaal 4 jaar werkervaring als engineer; Bij voorkeur ervaring met “Solid Edge” of “Inventor” en “ Autocad”; Ervaring met het werken in een team; Je bent creatief en in staat ideeën over te brengen en mensen te enthousiasmeren; Nauwkeurig, kritisch en hebt een brede technische kennis en interesse; Flexibele werkinstelling, praktisch en resultaatgericht; Stressbestendig en in staat te acteren binnen een hectische omgeving; Communicatief en betrokken; kennis van de Nederlandse en Engelse taal, zowel geschreven als gesproken; In bezit van rijbewijs B; Woonachtig in regio Den Haag ( Bedrijfsomschrijving Yacht is een detacheringbureau voor hoogopgeleide professionals (BSc, MSc of PhD) die op locatie zal werken en samen met de opdrachtgevers tot innovatieve oplossingen zal komen. Naast het rekruteren van nieuwe Interim Professionals voor onze organisatie leveren wij Werving & Selectie diensten voor opdrachtgevers en kandidaten en ook acquisitie diensten voor ZZP’ers. Omdat we een dochterorganisatie van Randstad zijn hebben we een uitgebreid netwerk van opdrachtgevers en professionals. Ben jij bereid om te werken in de slimste regio van de wereld met de modernste apparatuur die de techniek te bieden heeft? Zo ja, dan is Yacht de juiste organisatie voor jou! Locatie Den Haag Arbeidsvoorwaarden Mooi salaris, wordt bepaald werkervaring. Daarnaast: persoonlijke ontwikkeling, wisselende baan en een uitstekend netwerk! We zullen je carrière een boost geven door middel van persoonlijke en technische ontwikkeling aan de hand van een ‘personal coach’ en de mogelijkheid om cursussen en trainingen te volgen via onze gerenommeerde Yacht Academy. Wij bieden interessante voorwaarden en een markt conform salaris. Je zal deel gaan uitmaken van een team van hoogopgeleide, ambitieuze professionals uit jouw vakgebied. Je zult worden uitgedaagd door je collega’s zodat je kennis en vaardigheden up to date blijven en je persoonlijke groei gestimuleerd wordt!

Lees meer…