Callcentermedewerker – Randstad – Den Haag

JobID=3c0.11

Medewerker klantenservice albelli
Staat klantvriendelijkheid bij jou hoog in het vaandel? Verleen jij graag hoogwaardige service voor de marktleider op het gebied van persoonlijke fotoproducten? Maak jij daarnaast graag onderdeel uit van een internationale en dynamische club mensen die ook in deze tijd van thuiswerken écht een team vormt? Lees dan snel verder en reageer!
Als klantenservice medewerker bij albelli ga je vragen beantwoorden over de producten van albelli, de bestellingen van de klant en over bezorging. Daarnaast kan je ook advies geven aan klanten over producten en services zodat je samen de beste foto-ervaring voor de klant creëert! De contacten met klanten vinden hoofdzakelijk plaats via telefoon, maar mogelijk ook via e-mail en chat. Omdat albelli actief is in meerdere Europese landen heb je een heel afwisselende club internationale collega’s.
Voor deze leuke vacature binnen de klantenservice heb je ervaring opgedaan met telefonisch of face-to-face klantcontact. Deze ervaring kan je goed inzetten om elk telefoongesprek opnieuw te zorgen dat een klant tevreden de telefoon oplegt. Zie jij jezelf dit al doen? Lees dan nog even snel wat we bieden en vragen, en solliciteer!!!
We bieden:

een salaris van €10,50 per uur

 • een toeslag op zondag van 25% bovenop je salaris;
 • een flexibele baan waar je de ene week meer zal werken dan de andere week;
 • volledige vergoeding van je OV-kosten of €0,19 p/kilometer met eigen vervoer (min. 10 km enkele reis);
 • een internationale groep collega’s die face-to-face of online regelmatig leuke activiteiten organiseert!
 • de mogelijkheid om, op de training na, bijna volledig vanuit huis te werken;
 • een aanstelling tot eind januari

We vragen

 • een flexibele beschikbaarheid waar het ook kan voorkomen dat je een week niet werkt;
 • de training duurt in het totaal 5 dagen in een tijdsbestek van twee weken, waarvan beschikbaarheid op maandag 16 en dinsdag 17 november van 9.00 tot 17.30 verplicht zijn. De overige 24 uur training worden verdeeld over week 47 en week 48, deze beschikbaarheid dien je van tevoren op te geven.
 • een mogelijke beschikbaarheid op Tweede Kerstdag (dan geldt er een toeslag van 100% bovenop je salaris!!);
 • een goed rekenkundig inzicht;
 • bij voorkeur een afgeronde MBO-3 opleiding of hoger.

Is dit helemaal jouw vacature? Klik dan snel op de knop ‘solliciteren’ met je CV en een korte motivatie, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op! Wil je eerst nog wat vragen of weten over deze leuke klantenservice vacature? Bel of e-mail ons gerust via het telefoonnummer en e-mailadres onder deze vacature!!
Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Lees meer…