Assistent Accountant – Ruitenburg adviseurs en accountants – den haag

JobID=3c0.08

Wil jij jaarrekeningen samenstellen voor mooie ondernemingen uit de regio? Kom bij ons werken Jouw rol Als Assistent-Accountant verzorg jij zelfstandig fiscale aangiften, tussentijdse cijfers en stelt jaarrekeningen samen voor verschillende MKB-organisaties uit de regio. Daarnaast ben je vraagbaak voor de ondernemer en ondersteun je hem op administratief en fiscaal gebied. Je kijkt daarbij vooruit en draagt uiteenlopende adviespunten aan. Wie we zoeken Jij hebt een sterk analytisch vermogen, bent klantgericht en accuraat werken spreekt voor jou voor zich. Daarnaast ben/heb jij: Een hbo-diploma SPD, Accountancy of bedrijfseconomie op zak Minimaal twee jaar werkervaring in de accountancybranche Goed in het overbrengen van kennis naar zowel klanten als collega's Leergierig Goede communicatieve vaardigheden Wat we bieden Voor de nodige ontspanning kan je maandelijks genieten van een stoelmassage en zijn er regelmatig uitjes. Bovendien staat iedere middag een gratis lunchbuffet voor je klaar en kan je genieten van vers fruit. Daarnaast bieden wij: Flexibele werktijden en -plekken Reiskostenvergoeding Een moderne pensioenregeling 28 vakantiedagen per jaar

Lees meer…